Jan Smeets en Wiel Beijer signeren Pinkpopboek

Print
Jan Smeets en Wiel Beijer signeren Pinkpopboek

Afbeelding: De Limburger

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek -

Schrijver Wiel Beijer en pinkpopbaas Jan Smeets signeren in boekhandels in Kerkrade en Heerlen het deze week verschenen boek De wereld van Pinkpop 50.

In het door journalist Wiel Beijer geschreven boek worden niet alleen alle vijftig afleveringen van het festival met tekst en foto’s belicht. Toegevoegd aan deze 240 pagina’s dikke vierde gewijzigde druk van het boek is een uitgebreide biografische schets van Jan Smeets vanaf zijn geboorte tot aan de eerste edities van Pinkpop. Ook is er een hoofdstuk toegevoegd over Pinknick, het popfestival in 1969 op de Gulpenberg in Gulpen.

Data Signeersessies

In Kerkrade signeren Beijer en Smeets zaterdag 6 juli van 11.00 tot 13.00 uur in Leeskunst d’r Schönefeld aan de Hoofdstraat. In Heerlen maandag 8 juli van 15.00 tot 17.00 uur in de nieuwe boekhandel Van der Velden van Dam aan de Promenade.