Politie zoekt op vijver naar bewijsmateriaal voor moord Sjef Klee

© Arnaud Nilwik

De politie hoopt dinsdag bij een vijver in Treebeek bewijsmateriaal te vinden voor de gewelddadige dood van Sjef Klee uit Heerlen.

Redactie

De zoektocht vindt plaats met een politieboot, voorzien van specialistische apparatuur. De verwachting is dat de actie tenminste tot aan het begin van de avond zal duren.

De vijver aan de Emmaweg is niet ver van de plek waar het lichaam van Sjef Klee zondagochtend 10 september 1995 werd teruggevonden. Hij was doodgeschoten.

Lees ook: Politie doet dringend beroep op inwoners Brunssum in moordzaak uit 1995

De politie heeft begin van deze maand het onderzoek in deze cold case geopend. Een speciaal samengesteld onderzoeksteam zet alles op alles om na bijna 24 jaar alsnog te kunnen achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de dood van Sjef Klee.

Lees ook: Publieksacties voor doorbraak in moordzaak Sjef Klee (26)

Een uitzending van Opsporing Verzocht leverde eerder twee bruikbare tips op. Eerder stond de politie met een mobiele post in Treebeek. Ook dat leidde tot informatie die in het onderzoek wordt meegenomen.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal