Politie zoekt op vijver naar bewijsmateriaal voor moord Sjef Klee

Print
Politie zoekt op vijver naar bewijsmateriaal voor moord Sjef Klee

Afbeelding: Arnaud Nilwik

Brunssum -

De politie hoopt dinsdag bij een vijver in Treebeek bewijsmateriaal te vinden voor de gewelddadige dood van Sjef Klee uit Heerlen.

De zoektocht vindt plaats met een politieboot, voorzien van specialistische apparatuur. De verwachting is dat de actie tenminste tot aan het begin van de avond zal duren.

Beelden van de zoektocht

De vijver aan de Emmaweg is niet ver van de plek waar het lichaam van Sjef Klee zondagochtend 10 september 1995 werd teruggevonden. Hij was doodgeschoten.

Lees ook: Politie doet dringend beroep op inwoners Brunssum in moordzaak uit 1995

De politie heeft begin van deze maand het onderzoek in deze cold case geopend. Een speciaal samengesteld onderzoeksteam zet alles op alles om na bijna 24 jaar alsnog te kunnen achterhalen wie er verantwoordelijk is voor de dood van Sjef Klee.

Lees ook: Publieksacties voor doorbraak in moordzaak Sjef Klee (26)

Een uitzending van Opsporing Verzocht leverde eerder twee bruikbare tips op. Eerder stond de politie met een mobiele post in Treebeek. Ook dat leidde tot informatie die in het onderzoek wordt meegenomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen