Boerenzomermarkt bij Openluchtmuseum De Locht

Print
Boerenzomermarkt bij Openluchtmuseum De Locht

De smid toont z’n ambachtelijke kunsten met het beslaan van een paard. Afbeelding: Museum De Locht

Melderslo -

Bij Openluchtmuseum De Locht vindt zondag 14 juli de jaarlijkse Boerenzomermarkt plaats. Publiek kan dan volop grasduinen bij tientallen kraamjes met uitgestalde waar en objecten van kooplieden en kunstenaars.

In het champignonpaviljoen worden paddenstoelenhapjes geserveerd, de bakker bakt boerenkrentenbrood en de veilingklok draait voor biologische groenten. De smid toont op zijn beurt z’n ambachtelijke vaardigheden met het beslaan van een paard.

De groep Zwei Dörfer zorgt voor de muzikale omlijsting en een linedance-groep voor een bezienswaardige dansuitvoering. Kinderen mogen maaskeien beschilderen en een rondje maken in een traditionele sjees.

In de zomervakantie kunnen vooral kinderen bij De Locht van maandag tot en met vrijdag dagelijks deelnemen aan een leuke activiteit. Kijk hier voor meer informatie.

Het museum is alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De bijzondere activiteiten beginnen telkens om 11.00 uur. Adres: Openluchtmuseum De Locht, Broekhuizerdijk 16D, Melderslo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen