Bejaarde bewoners bij woningoverval in Sittard vastgebonden

Print
Bejaarde bewoners bij woningoverval in Sittard vastgebonden

Afbeelding: AS Media

Sittard -

Een bejaard echtpaar is donderdagochtend vroeg in Sittard in hun woning overvallen.

Drie overvallers drongen rond vijf uur het huis binnen aan de Pepijnstraat en kwamen - eenmaal binnen - oog in oog te staan met de bewoners. De man en de vrouw, allebei 60-plussers, zijn door de indringers vastgebonden. De man is hulpbehoevend en zit in een rolstoel.

Nadat de drie mannen de woning hadden doorzocht, gingen zij ervandoor. Onduidelijk is nog of zij iets uit de woning hebben meegenomen.

Gewond

De vrouw raakte bij de overal gewond en is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Politieagenten hebben direct een onderzoek in de buurt ingesteld en in de woning is een forensisch onderzoek gestart. Het sporenonderzoek zal de hele dag duren.

De politie heeft op Burgernet een opsporingsbericht geplaatst. De drie daders zijn van begin twintig jaar. Er wordt onder andere met speurhonden naar hen gezocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen