Gesprekgroep voor weduwen en weduwnaars

Print
Gesprekgroep voor weduwen en weduwnaars

Afbeelding: THHV

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het Toon Hermanshuis in Venlo nodigt mensen die hun partner verloren hebben uit om dit najaar deel te nemen aan gespreksgroep rond verlies en rouw. Deelname is gratis.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor weduwen en weduwnaars die bijvoorbeeld het gevoel hebben dat hun wereld is ingestort of niet weten hoe het in de toekomst verder moet. De gespreksgroepen worden begeleid door betrokken en opgeleide vrijwilligers. Aanmelden kan via 077 3211 433 en info@toonhermanshuisvenlo.nl. Na aanmelding volgt een uitnodiging voor een intake. De cyclus bestaat uit zes bijeenkomsten.

Locatie: Toon Hermans Huis, Nieuwstraat 41A, Venlo. Kijk hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen