Amiot en Laursen maken goede indruk, Spanjaard op komst

Print
Amiot en Laursen maken goede indruk, Spanjaard op komst

Grégoire Amiot in het oefenduel met vv Sittard. Afbeelding: Pro Shots /Thomas Bakker

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Grégoire Amiot trainde donderdag niet mee met Fortuna, maar is net als Nikolai Laursen nog wel altijd in beeld om Fortuna te versteken. Ook lijkt de Spaanse middenvelder Alex Carbonell op komst.

Dat laatste berichten Spaanse media. Carbonell zou op korte termijn tekenen bij de Sittardenaren. De 21-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Barcelona maar brak daar nooit door. De afgelopen jaren speelde hij op een lager Spaans niveau.

Geruchten

De komst van Joe Ledley is voorlopig niet te verwachten. De geruchten dat hij woensdag rond het stadion van Fortuna was gesignaleerd blijken niet te kloppen. Eerder was Ledley daar wel voor een informeel gesprek, maar de kans dat de 77-voudig international van Wales voor Fortuna kiest, lijkt niet heel groot.

Grégoire Amiot was donderdag ook niet op de training, maar de centrale verdediger is nog niet uit beeld. Amiot - die er niet was vanwege privéomstandigheden - maakte tot nu toe een goede indruk op de Fortuna-staf. Van de andere testspelers lijkt Fortuna het meeste werk te willen maken van Nikolai Laursen die op dit moment nog eigendom is van PSV. Ook de 21-jarige vleugelaanvaller is tot nu toe positief bevallen.

Vertrek

Wie er op de training donderdag wederom niet bij was is Alessandro Ciranni. De Belgische rechtsback zal op korte termijn vermoedelijk de overstap maken naar Excelsior Moeskroen. Hij is overbodig geworden door de komst van Dortmund-verdediger Felix Passlack.