GaiaZOO krijgt ‘eigen’ boulevard

Print
GaiaZOO krijgt ‘eigen’ boulevard

Ook de weg over de brug over de Buitenring bij Gaiazoo (op de foto tijdens de bouw) hoort bij de Gaiaboulevard. Afbeelding: Luc Lodder

Kerkrade / Eygelshoven -

De weg die naar GaiaZOO in Kerkrade leidt, krijgt de naam Gaiaboulevard. Dat meldt de gemeente Kerkrade op haar Facebookpagina.

Het betreft de weg die loopt van de afrit van de Buitenring (N300) Kerkrade-West in zuidelijke richting, langs de ingang/parkeerplaats van Gaia, tot aan de rotonde aan de Kerkradersteenweg.

„Hiermee hebben we gekozen voor een herkenbare naam met een duidelijke link naar onze toeristische topattractie GaiaZOO,” aldus wethouder Tim Weijers (Openbare Ruimte, Toerisme en Marketing), tevens voorzitter van de straatnamencommissie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen