Armand Wolfs nieuwe dirigent Société St. Martin Fanfare de Stein

Print
Armand Wolfs nieuwe dirigent Société St. Martin Fanfare de Stein

Voorzitter Martin Cremers (links) schudt dirigent Armand Wolfs de hand. Afbeelding: Falco Cremers

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers / Brunssum / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Puth -

Armand Wolfs (34) is benoemd tot nieuwe dirigent van Société St. Martin Fanfare de Stein.

Hij is momenteel dirigent bij Harmonie Orkest Concordia Treebeek. Ook daar zal hij gewoon blijven dirigeren.

De geboren Brunssummer kwam via zijn vader al vroeg in aanraking met de blaasmuziek. Bijzonder is dat zijn vader Leon tussen 1981 en 1988 ook de Société dirigeerde en daarvoor de functie concertmeester bekleedde. Wolfs was eerder actief als dirigent van de fanfares van Heerlerheide en Schinveld. Ook dirigeerde hij diverse jeugdorkesten, zoals de jeugdfanfare van Koninklijke Fanfare St. Caecilia Puth, Jeugdorkest St. Joseph Sittard en Jeugdorkest Stad Brunssum.

Martin Cremers, voorzitter van Société St. Martin Fanfare de Stein: „We zijn erg trots om Armand Wolfs te presenteren als onze nieuwe dirigent. Samen gaan we verder bouwen aan de muzikale toekomst van de hele vereniging. We zijn ervan overtuigd dat we met de enthousiaste en muzikale aanpak van Armand kunnen uitkijken naar nog meer bijzondere muzikale hoogtepunten.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen