Boek over Tegelnaar Henk Vossen

Print
Boek over Tegelnaar Henk Vossen

Het boek over Henk Vossen. Afbeelding: Eigen foto

Tegelen -

Ondernemer Henk Vossen (74) uit Tegelen vierde vorig jaar het feit dat hij vijftig jaar actief rallyrijder is. Ter gelegenheid hiervan besloot Holbox - Navenant een boek uit te geven waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Health Foundation Limburg, die bijdraagt aan de wetenschappelijke research naar de ziekte van Alzheimer en het kankeronderzoek.

‘Elke seconde telt’ is een ‘bladerboek’ waarin een greep uit vijftig jaar rallysport een inzage geeft in deze spectaculaire tak van autosport. Niet alleen autosport maar ook een zakenleven waarin veel, zo niet alles draait om op het juiste moment om een beslissing te nemen. Een leven vol snelheid, reactievermogen en focus; ruim vijftig jaar met overwinningen en kampioenschappen en succesvol ondernemen. Het bek is geschreven door sportjournalist en schrijver Fred Sochacki.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →