Eerste ondernemersfonds van Limburg van start in Heerlen

Print
Eerste ondernemersfonds van Limburg van start in Heerlen

Tibert Lagarde (Stichting Ondernemersfonds), wethouder Martin de Beer en Geerd Simonis (voorzitter Stichting Ondernemersfonds) met het convenant. Afbeelding: BTM Parkstad Limburg

Heerlen / Hoensbroek -

Gemeente Heerlen en de Stichting Ondernemersfonds Heerlen hebben vrijdag 5 juli een convenant getekend waardoor het eerste Ondernemersfonds van Limburg van start is gegaan.

Doel is om het ondernemerschap in Heerlen te versterken met creatieve ideeën en projecten. Ondernemers worden daarom opgeroepen zich te melden met hun initiatieven om deze samen te realiseren. Daarvoor kunnen ze zich wenden tot info@ondernemersfondsheerlen.nl. Het fonds is op initiatief en verzoek van de gemeente Heerlen opgezet door BTM Parkstad en MKB Parkstad. De stichting gaat nu aan de slag om het fonds ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Wethouder Martin de Beer: „Dit fonds is voor de stad een belangrijke stap. Ik hoop dat ondernemers creatieve ideeën en projecten inbrengen. Het fonds is voor en door ondernemers opgezet en ingericht. Laten we er samen een succes van maken.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →