Eerste ondernemersfonds van Limburg van start in Heerlen

Print
Eerste ondernemersfonds van Limburg van start in Heerlen

Tibert Lagarde (Stichting Ondernemersfonds), wethouder Martin de Beer en Geerd Simonis (voorzitter Stichting Ondernemersfonds) met het convenant. Afbeelding: BTM Parkstad Limburg

Heerlen / Hoensbroek -

Gemeente Heerlen en de Stichting Ondernemersfonds Heerlen hebben vrijdag 5 juli een convenant getekend waardoor het eerste Ondernemersfonds van Limburg van start is gegaan.

Doel is om het ondernemerschap in Heerlen te versterken met creatieve ideeën en projecten. Ondernemers worden daarom opgeroepen zich te melden met hun initiatieven om deze samen te realiseren. Daarvoor kunnen ze zich wenden tot info@ondernemersfondsheerlen.nl. Het fonds is op initiatief en verzoek van de gemeente Heerlen opgezet door BTM Parkstad en MKB Parkstad. De stichting gaat nu aan de slag om het fonds ook daadwerkelijk van de grond te krijgen.

Wethouder Martin de Beer: „Dit fonds is voor de stad een belangrijke stap. Ik hoop dat ondernemers creatieve ideeën en projecten inbrengen. Het fonds is voor en door ondernemers opgezet en ingericht. Laten we er samen een succes van maken.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen