Politie: Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Loes (18)

Print
Politie: Lichaam gevonden tijdens zoektocht naar vermiste Loes (18)

Afbeelding: AD

In de zoektocht naar de vermiste 18-jarige Loes is een lichaam gevonden, bevestigt de politie. Het lichaam werd gevonden in het water. Onduidelijk is nog of het om Loes gaat.

De Middendijk in het buurtschap Nijbroek is afgezet. Bij het lint verzamelen zich mensen, sommigen in tranen.

De 18-jarige Loes uit Epe kwam na een feestje in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis en is sindsdien spoorloos. De politie spreekt van een ‘urgente vermissing’. In de omgeving van Oene is een grote zoekactie gaande.

Feestje

De tiener had vrijdagavond een feestje van vrienden in Oene, vertelt haar vader. Rond 04.00 uur zou ze daar in haar eentje zijn vertrokken op een elektrische fiets richting Vaassen. De politie meldt dat ze voor het laatst is gezien in de buurt van de Deventerweg en de Vloeddijk in Oene. Vervolgens ontbreekt van haar ieder spoor.

Omdat Loes zaterdagmiddag niet op haar werk verscheen, gingen alle alarmbellen rinkelen. Politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen vertelt dat de situatie wordt gezien als een ‘urgente vermissing’. ,,Dat komt doordat dit niet binnen het patroon van haar gedrag past.’’ De politie is dan ook nog altijd actief op zoek naar Loes. ,,Op dit moment doen we op verschillende manieren onderzoek.”