Beringse bij winnaars Young Lady Business Academy

Print
Beringse bij winnaars Young Lady Business Academy

Judith Verhoijsen.

Beringe -

Boerin Judith Verhoijsen uit Beringe mocht als één van de winnaars van de Young Lady Business Academy de prijs ‘Summerschool Family Business’ in ontvangst nemen van Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017, en oprichter van de Young Lady Business Academy.

Verhoijsen heeft de ambitie om het agrarisch familiebedrijf over te nemen. “Ik wil graag jongeren inspireren om hun droom waar te maken en zich nergens door laten weerhouden”, zegt ze.

Om haar ambitie te realiseren had de Beringse zich opgegeven voor de Young Lady Business Academy. De jonge boerin werd geselecteerd om samen met 55 andere ambitieuze meiden uit het hele land, mee te doen aan deze vijfdaagse masterclass. “Het was een ontzettende inspirerende ervaring onder leiding van Elske Doets”, aldus Verhoijsen. “Mijn bedrijfsplan en pitch ging over de toekomst van de agrarische sector in relatie tot familiebedrijven.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →