Beringse bij winnaars Young Lady Business Academy

Print
Beringse bij winnaars Young Lady Business Academy

Judith Verhoijsen.

Beringe -

Boerin Judith Verhoijsen uit Beringe mocht als één van de winnaars van de Young Lady Business Academy de prijs ‘Summerschool Family Business’ in ontvangst nemen van Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017, en oprichter van de Young Lady Business Academy.

Verhoijsen heeft de ambitie om het agrarisch familiebedrijf over te nemen. “Ik wil graag jongeren inspireren om hun droom waar te maken en zich nergens door laten weerhouden”, zegt ze.

Om haar ambitie te realiseren had de Beringse zich opgegeven voor de Young Lady Business Academy. De jonge boerin werd geselecteerd om samen met 55 andere ambitieuze meiden uit het hele land, mee te doen aan deze vijfdaagse masterclass. “Het was een ontzettende inspirerende ervaring onder leiding van Elske Doets”, aldus Verhoijsen. “Mijn bedrijfsplan en pitch ging over de toekomst van de agrarische sector in relatie tot familiebedrijven.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen