Video: Supermarktdief op scootmobiel door camera vastgelegd

Print

Video: De Limburger

Brunssum -

In een supermarkt in Brunssum is een dief op camerabeelden vastgelegd. De man vult zijn tas ongeneerd met boodschappen, zonder deze bij de kassa af te rekenen.

Op de beelden is te zien dat de gehandicapte man, zittend in een scootmobiel, het ene na het andere product uit de schappen pakt en het vervolgens tussen zijn benen in een tas verstopt. Hij schroomt zelfs niet om uit zijn stoel op te staan, zodat hij producten vanaf een hoger winkelrek kan meenemen. Tijdens de diefstal kijkt de man schichtig om zich heen, bang om door iemand betrapt te worden.

De brutale diefstal wordt niet opgemerkt door een personeelslid of een andere bezoeker van de winkel. Wat de man echter niet weet, is dat hij duidelijk op camerabeelden is vastgelegd. In de hoop om de dader te vinden heeft de supermarkt de beelden op Facebook geplaatst. Het is niet bekend wanneer de diefstal heeft plaatsgevonden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen