Sportclinic voor mensen met een beperking in Beek

Print
Sportclinic voor mensen met een beperking in Beek

Afbeelding: ERMINDO ARMINO

Beek -

Sportlandgoed De Haamen in Beek verzorgt, in samenwerking met onder meer het Trainingscentrum Aangepast Sporten, Bijzonder in Beweging en Adelante op woensdag 10 juli van 13.30 uur tot 15.00 uur sportclinics voor mensen met een beperking. Deelname is gratis.

Voor deze clinic wordt de grote sporthal wordt in tweeën gedeeld. In één gedeelte is er een clinic voor mensen met een lichamelijke beperking. En in het andere gedeelte voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedereen met een lichamelijke beperking die graag wilt sporten en/of bewegen is welkom. Op een laagdrempelige manier maken de deelnemers kennis met verschillende sport- en beweegvormen. Afhankelijk van de aanmeldingen worden er verschillende groepen gemaakt voor jeugd (vanaf 8 jaar) en volwassenen.

De clinic staat onder begeleiding van een professionele bewegingsagoog van Adelante. Aanmelden kan onder vermelding van ‘sportclinic’ naar info@dehaamen.nl met naam, e-mail, telefoonnummer, geboortedatum en een indicatie van de lichamelijke beperking.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen