Tragisch ongeluk op cruiseschip: peuter valt tijdens het spelen met opa en overlijdt

Print
Tragisch ongeluk op cruiseschip: peuter valt tijdens het spelen met opa en overlijdt

Aan boord van een cruiseschip in Puerto Rico heeft zich zondag een drama afgespeeld. Een 1-jarig meisje stortte van de elfde verdieping nadat haar grootvader haar per ongeluk uit zijn handen had laten glippen.

Het gebeurde in de haven van San Juan in Puerto Rico. Het schip was op dat moment net aangemeerd. Het slachtoffer werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten.

Volgens lokale media kwam het meisje uit Indiana (VS). Ze was samen met haar ouders, grootouders en een oudere broer op vakantie.

De politie is een onderzoek gestart. Camerabeelden werden nagekeken en sommige passagiers ondervraagd, maar er wordt niet uitgegaan van kwade opzet. ,,Het was een tragisch ongeval”, stelt Elmer Román als hoofd van de Openbare Veiligheid. ,,Om te spelen, liet hij haar door het raam bungelen. Toen is ze uit zijn handen geglipt.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen