Zomerwandeling door de Ravenvennen

Print
Zomerwandeling door de Ravenvennen

Tijdens de warme zomerdagen is het in de ochtenduren fijn wandelen bij de Ravenvennen. Afbeelding: Stichting het Limburgs Landschap, Henk Heijligers

Lomm -

De gidsen van Stichting het Limburgs Landschap nemen belangstellenden zondag 21 juli mee op een excursie door de Zuidelijke Maasduinen bij de Ravenvennen. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van Het Limburgs Landschap aan De Voort in Lomm, gelegen aan de N271.

De Ravenvennen kenmerkt zich als afwisselend natuurgebied met droog naald- en loofbos, afgewisseld met broekbos en enkele vennen. Met de Wittenberg als een van de hoogste duinen in het gebied komt het typische Maasduinenlandschap hier goed tot z’n recht. De ochtend is een ideaal moment om eropuit te trekken. De temperatuur is aangenaam en het is dan rustig in de natuur. De gidsen adviseren stevig schoeisel. Deelname is gratis en de excursie duurt ongeveer twee uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen