Deze zomer in Grevenbicht

Muziek en folklore in Grevenbicht

Print
Muziek en folklore in Grevenbicht

De Grensmaas. Afbeelding: Rob Oostwegel

Grevenbicht -

Grevenbicht telt veel verenigingen, waaronder twee schutterijen en twee harmonieën. Een klein overzicht van de leukste activiteiten deze zomer.

Podiumkerkje

Op 17 augustus om 15.00 uur is de opening van de expositie van galerie Post & Garcia met werk van Alexander Vogels. Toegankelijk op 17, 18, 22, 23 en 24 augustus, steeds van 13.00 tot 17.00 uur. Op 1 september vanaf 20.00 uur is het kerkje het podium voor Jack Vinders.

Dirty Daddies

Vrijdag 9 augustus komt de beste coverband van Nederland, The Dirty Daddies, naar Buchten. Met hun explosieve energie en ‘alles to the max’ instelling vormen deze zeven mannen de eerste en enige coverband ooit, die op eigen kracht de AFAS Live uitverkocht heeft.

Bondsschuttersfeest

Obbicht staat zondag 25 augustus in het teken van folklore en traditie, volkscultuur van de bovenste plank. Het laatste en beslissende bondsschuttersfeest van de schuttersbond Eendracht Born-Echt eo vindt hier dan plaats. Een traditioneel schuttersfeest waarbij de optocht, de terrein- en schoonheidswedstrijden en de schietwedstrijden niet ontbreken. Natuurlijk hoort hier ook de gezelligheid van een volle feesttent bij! Hiervoor halen de huis DJ’s Tropicano en Zaate Hermenie Nuchter Vertroch ongetwijfeld alles uit de kast!

Meer uitjes zijn te vinden op www.uittipslimburg.nl