Download onze nieuwsapp en win zomerse prijzen

Print
Download onze nieuwsapp en win zomerse prijzen

Afbeelding: De Limburger

Van Baexem tot Bali en van Nieuwstadt tot New York. Waar je ook bent deze zomer, met De Limburger nieuwsapp heb je altijd het laatste nieuws bij de hand. Deze zomer maak je door gebruik te maken van de app ook nog eens kans op mooie prijzen.

Binnen De Limburger nieuwsapp kun je gedurende zes weken kans maken op mooie prijzen. Elke donderdag vanaf 11 juli kun je deelnemen aan de actie. Hoe gaat het in z'n werk?

  1. Download nu De Limburger nieuwsapp voor Android of iOS
  2. Klik in de nieuwsapp op de wereldbol-banner
  3. Raad welk vakantieland wij zoeken
  4. Onder de goede antwoorden verloten wij 6 weken lang elke week een fonQ-waardebon t.w.v. € 150,-.

Al meer dan 90.000 downloads

De Limburger nieuwsapp wordt met 4.5 ster uit 5 sterren als zeer positief ervaren. Speerpunten binnen de Nieuwsapp zijn de pushberichten bij breaking news, de meest gelezen artikelen, het laastste nieuws uit jouw gemeente en de best bekeken video's. In het menu selecteer je eenvoudig je favoriete thema en de zoekfunctie bovenin maakt het makkelijk een oud artikel op te zoeken.

Door in te loggen als abonnee, kun je alle Plus-artikelen makkelijk bekijken. Voor slechts 7,50 euro per maand is er al een digitaal abonnement, waarbij je onbeperkt toegang krijgt tot alle artikelen op web en app. Dat zijn maandelijks ruim 1.000 Plus-artikelen in de vorm van reportages, achtergronden, diepte-interviews, rubrieken en opmerkelijke gebeurtenissen. 

 

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen