Sting zegt nog eens drie optredens af

Print
Sting zegt nog eens drie optredens af

Sting. Afbeelding: EPA

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De Britse zanger Sting heeft nog eens drie concerten afgezegd vanwege gezondheidsproblemen. De organisatoren van Bospop gaan er desondanks nog altijd van uit dat de 67-jarige zanger komende zondag wel op kan treden op het festival in Weert.

De voormalige frontman van The Police cancelde afgelopen maandag een optreden in het Belgische Gent. Voor vanavond stond er een concert gepland in München, morgen zou Stuttgart aan de beurt zijn. En voor vrijdag stond een concert in het Tsjechische Slavkov U Brna op de agenda. Ook die drie optredens gaan niet door, zo is woensdagochtend bekendgemaakt.

Lees ook: Bospop rekent op komst Sting ondanks stemproblemen

Flinke verkoudheid

Volgens woordvoerder Koen Klomp van Bospop kampt de zanger met een flinke verkoudheid en stemproblemen, maar zijn er vooralsnog geen tekenen dat het optreden in Weert op losse schroeven komt te staan. „Het is nu woensdag en zijn optreden bij ons is pas op zondagavond. Er zijn dus nog dagen genoeg om aan te sterken. We hebben goede hoop dat hij op tijd herstelt.”

Bospop begint vrijdag en duurt tot en met zondag.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen