Loswalfeest in Aijen

Print
 Loswalfeest in Aijen
Aijen -

Op de Loswal in Aijen is op zaterdag 20 juli het jaarlijkse Loswalfeest.

Vanaf 14.00 uur is iedereen welkom op de Loswal en vanaf 15.00 uur start het feest aan de Maas met Fiets ‘m d’r in, een wateractiviteit welbekend van het Tv-programma Ter Land ter Zee en in de Lucht. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk fietsend de bel te luiden aan de overkant van de smalle baan. Een traditie voor de Loswal, die vanwege blauwalg afgelopen jaar moest worden gecanceld. Bram Hesen, Prins Carnaval van De Sukerpinnen, zal als eerste een poging op de fiets wagen. Om 18.00 uur is de prijsuitreiking van Fiets ‘m d’r in.

Om 21.00 uur zal de partyband Afslag 7 optreden op het feest. De band heeft volgens de organisatie van het Loswalfeest een repertoire ‘zo breed als Arnold Schwarzenegger’, dus er zou voor elk wat wils moeten zijn. Toegang tot het feest is gratis en verdere informatie is te vinden op de Facebookpagina van het Loswalfeest. Aanmelden voor Fiets ‘m d’r in kan via stichtingloswal@gmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen