Tijdelijke wegafsluitingen in Montfort en Sint Odiliënberg vanwege evenementen

Print
Tijdelijke wegafsluitingen in Montfort en Sint Odiliënberg vanwege evenementen

Afbeelding: www.roerdalen.nl

Montfort / Sint Odiliënberg -

Diverse zomerevenementen zorgen de komende weken in Montfort en Sint Odiliënberg voor tijdelijke wegafsluitingen.

Stichting Montfort Promotion houdt zondag 14 juli de Aezelemert en zomermarkt in het centrum van het dorp. Van 10.00 tot 18.00 uur zijn de Dijk vanaf de rotonde, de Dijkstraat, Markt, Kerkstraat, Aan de Kerk en de Zandstraat tot aan het Gestraatje afgesloten voor al het verkeer met uitzondering van aanwonenden. Omrijden kan via de rotonde, Linnerweg, Processieweg, Heistersweg, Sweeltjesbosweg, Brandlintjesweg, Lemmensweg, Gestraatje, Heiberg en Zandstraat.

Vakantiebal

Bij Kefee Ane Kerk in Montfort staat op dinsdag 23 en dinsdag 30 juli het Vakantiebal Effe Nieks op het programma. Beide dagen zijn van 17.00 tot 02.00 uur de Wiejerd ter hoogte van de slagboom en Aan ’t Water / Aan de Kerk ter hoogte van de T-splitsing afgesloten voor het verkeer.

Kermis

Op de grote parkeerplaats aan de Schepersheuvel naast MFC De Roerparel in Sint Odilënberg staan van vrijdag 19 tot en met maandag 22 juli de kermisattracties opgesteld. De parkeerplaats is daarom vanaf woensdag 17 juli 18.00 uur tot dinsdag 23 juli uur 8.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen