Fietsdriedaagse voert ook door België en Duitsland

Print
Fietsdriedaagse voert ook door België en Duitsland

Voor de deelnemers die nog even willen nagenieten is er een bewaakte parkeerplaats voor fietsen. Afbeelding: Piet Ubachs

Elsloo -

Voor de dertiende keer wordt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli vanuit café Oos Heim de Fietsdriedaagse van Elsloo gehouden. Start- en finishpunt is inschrijflokaal café Oos Heim aan de Stationstraat 87 in Elsloo.

Ook dit jaar heeft de organisatie de route uitgezet door idyllische weggetjes waarbij buiten Limburg ook België en Duitsland worden bezocht. De bepijlde routes gaan over verharde wegen en fietspaden, die voor iedere fietser geschikt zijn. Bij elke fietsroute is er een rustpauze voorzien op ongeveer de helft van de route.

Op vrijdag en zaterdag kan er een tocht verreden worden van 35 kilometer en op zondag kan men kiezen tussen een tocht van 35 of 50 kilometer.

Inschrijven kan op vrijdag 19 juli vanaf 13.00 uur. Op zaterdag en zondag is de inschrijving geopend om 10.00 uur. De inschrijving kost 2 euro per persoon per dag en voor drie dagen betalen deelnemers 5 euro. Er wordt onder de inschrijvers elke dag een fietscomputer verloot. Voor een bewaakte fietsparking is gezorgd. Tevens wordt zoals elk jaar een gedeelte van de opbrengst aan een goed doel geschonken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen