Baeker Hofkapel bereidt zich voor op concertreis naar Freiburg

Print
Baeker Hofkapel bereidt zich voor op concertreis naar Freiburg

De Baeker Hofkapel. Afbeelding: Baeker Hofkapel

Beek -

De Baeker Hofkapel gaat van 11 tot en met 14 oktober voor het eerst op concertreis. De voorbereidingen op deze reis zijn in volle gang.

Deze vierdaagse reis, met een gezelschap van zo’n 60 muzikanten en fans, zal bestaan uit diverse uitstapjes en een aantal optredens van de hofkapel. Buiten de optredens in Sankt Märgen, de plaats waar het gezelschap deze vier dagen verblijft in Hotel Der Hirschen, is het hoogtepunt zaterdagmiddag 12 oktober wanneer de Baeker Hofkapel op de grote bühne in het stadspark ‘Der Stadtgarten’ in Freiburg een optreden verzorgt. Deze Stadtgarten ligt pal tegen het oude en drukke centrum van Freiburg, zodat de kapel tijdens het optreden veel toehoorders zal hebben. Om deze concertreis te laten slagen is de hofkapel al enkele maanden druk bezig met het oefenen aan een uitgebreid repertoire. Voor alle deelnemers aan deze reis wordt er op zaterdag 21 september in café Benelux een informatieavond gehouden waar het hele programma tot in details wordt uitgelegd.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen