Accordeon Orkest Swentibold houdt play-inn voor amateuraccordeonisten

Print
Accordeon Orkest Swentibold houdt play-inn voor amateuraccordeonisten

Afbeelding: Accordeon Orkest Swentibold

Geleen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Kerkrade / Eygelshoven -

Accordeon Orkest Swentibold houdt, in samenwerking met accordeonvereniging Accordia uit Kerkrade, op zondag 8 oktober een play-inn voor amateurmusici die accordeon spelen. Trefpunt is het Volkshoes aan de Pastoor Schoenmaeckersstraat 8 in Geleen.

Samen op een dag een aantal muziekstukken in studeren, dát is de uitdaging. De muzikale leiding is die dag in ahnden van Henk en Niels Tiebosch. Het is de derde keer dat dit evenement wordt gehouden. De muziekkeuze wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers. Er wordt wel verwacht dat er enige kennis is van bladmuziek. De bladmuziek bestaat uit verschillende partijen. Men kan zich dan ook aanmelden voor een specifieke partij. De samenstelling van dit orkest bestaat uit verschillende partijen.

De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur waarna er een presentatie wordt gegeven van de ingestudeerde stukken. ’s Ochtends en ook ’s middags worden er pauzes gehouden zodat dirigenten en deelnemers even op verhaal kunnen komen. Dan is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en met elkaar kennis te maken.

Vanaf 16.00 uur staan vervolgens de deuren van het Volkshoes open voor familie, vrienden en andere belangstellenden om de uitvoering van de ingestudeerde muziekstukken te beluisteren. De uitvoering en nazit wordt afgesloten om 17.30 uur. De entree voor deze presentatie is gratis. De kosten voor de deelnemers voor deze dag bedragen 25 euro inclusief een lunch. Alle informatie over inschrijving is te vinden op de website www.accordeonorkestswentibold.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee