Gewijzigde openingstijden loket Burgerzaken Eijsden

Print
Gewijzigde openingstijden loket Burgerzaken Eijsden

Afbeelding: John Peters Fotografie

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Tijdens de zomerperiode gelden gewijzigde openingstijden binnen de gemeente Eijsden-Margraten.

Van maandag 15 juli tot en met vrijdag 9 augustus is het Servicepunt Eijsden gesloten. Tijdens deze periode behandelt het KCC in Margraten burgerzaken. Denk hierbij aan een reisdocument, rijbewijs en verklaring omtrent gedrag. Het KCC werkt uitsluitend op afspraak. Alle informatie over de openingstijden is te vinden op de website www.eijsden-margraten.nl.

Tijdens de bovengenoemde periode vervalt het inloopspreekuur van het Sociaal Team in Margraten op maandag. In Gronsveld is dat op woensdag en bij het Servicepunt in Eijsden op vrijdag. Voor Burgerzaken en het Sociaal Team geldt vanaf maandag 12 augustus de nieuwe locatie aan de Breusterhof 8 in Eijsden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen