De jacht van de Oranje Leeuwinnen zit erop: tijd voor ontspanning en hereniging

Print
De jacht van de Oranje Leeuwinnen zit erop: tijd voor ontspanning en hereniging

Lieke Martens en haar vriend Benjamin van Leer. Afbeelding: Instagram Lieke Martens

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Feest bij de voormalige Miss Nederland Kelly Weekers. Het dochtertje van de Weerste en muziekproducent John Ewbank is woensdag 2,5 jaar oud! En dat mag gevierd worden met een Bossche bol die ze in één hap wegwerkt.

De Oranje Leeuwinnen zijn weer thuis na een fascinerend WK in Frankrijk. Na een turbulente periode is het tijd om ontspanning te zoeken. En dat doet Dominique Bloodworth met haar man.

Dit bericht bekijken op Instagram

Reunited ???? Time for some adventures

Een bericht gedeeld door Dominique Bloodworth (@dominiquebloodworthnl) op

Ook Lieke Martens is weer blij om haar geliefde Benjamin van Leer te zien.

Dit bericht bekijken op Instagram

My fav??

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Niet alleen de stervoetbalsters gunnen zichzelf tijd om te relaxen. Lotte Verbeek verblijft in de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Terwijl ze op het strand is, plaatst de actrice deze foto op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

??

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

Timor Steffens zoekt het nog even wat verder weg. Onthaasten op een van de bountystranden tijdens een vakantie Curaçao? Nee, dat doet de choreograaf niet. Als een zeemeermin zwemt hij in een kleurrijke onderwaterwereld met een wilde zeeschildpad.

In een reünie ontmoet Peggy Vrijens haar oude theatervrienden van de voorstelling de Powervrouwen. Tijd voor feest en ophalen van mooie herinneringen op het terras in Amsterdam.

Al vijftien jaar lang staat André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest iedere zomer op het Vrijthof in zijn geboortestad. Ook zoon Pierre, die sinds zijn negentiende voor zijn vader werkt, is er telkens bij. ‘Like father, like son’, schrijft de violist op Facebook.

Mike Teunissen die twee dagen geel droeg, eindigde dinsdag als zesde in de vierde etappe van de Tour de France. Via Instagram bedankt hij iedereen voor de berichten, maar hij laat weten dat het tijd is om wakker te worden. ‘De afgelopen dagen waren een droom. Ik kan nog steeds niet geloven wat er is gebeurd’, zegt de wielrenner uit Ysselsteyn. ‘En nee, ik ben niet aan het huilen. Tenslotte is het alleen maar wielrennen’, laat hij in zijn post weten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen