Activiteiten voor Gäölse Kalender 2020 kunnen gemeld worden

Print
Activiteiten voor Gäölse Kalender 2020 kunnen gemeld worden

Afbeelding: Dries Linssen

Geulle -

Verenigingen en instellingen uit Geulle die hun activiteiten vermeld willen zien in de Gäölse Kalender 2020 kunnen deze tot uiterlijk 2 augustus insturen.

Vastelaovesvereiniging De Bokkerieërs Gäöl geeft in oktober van dit jaar, voor de negende maal, de zogenoemde Gäölse kalender 2020 uit. Deze kalender zal weer als weekkalender huis aan huis gratis worden aangeboden. Alle organisaties die in Geulle actief zijn, krijgen, net als in voorgaande jaren, de mogelijkheid activiteiten gratis in de kalender op te laten nemen.

Beperking in deze is wel, dat vanwege de beschikbare ruimte alleen activiteiten en evenementen worden vermeld die vrij toegankelijk zijn voor ‘het grote publiek’. Verder is er, naast de vermelding van evenementen, beperkt de mogelijkheid gratis een redactioneel stukje te plaatsen waarin iets wordt verteld over de organisatie. Inzenden kan naar e-mailadres maassen76@home.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen