Kennismaken met sporten in Weert met ‘Sport na School’

Print
Kennismaken met sporten in Weert met ‘Sport na School’
Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De organisatie Punt Welzijn organiseert ‘Sport na School’, een programma waarin kinderen elke drie weken kunnen kennismaken met een andere sport.

Punt Welzijn is actief in de gemeente Weert. Met ‘Sport na School’ wil de organisatie kinderen helpen met het vinden van een sport die bij hen past.

Drie locaties

De lessen worden op drie locaties in Weert gegeven: Gymzaal Markeent, Sporthal Boshoven en Sporthal Aan de Bron. Voor de kinderen uit de groepen 1 en 2 vinden de lessen plaats op dinsdag in de gymzaal Markeent en op donderdag in de sporthal Boshoven. De gymlessen voor de kinderen uit de groepen 3 tot en met 6 zijn op maandagen en donderdagen in de gymzaal Markeent en alleen op donderdagen in de sporthal Aan de Bron. Alle lessen zijn van 15.30 uur tot 16.30 uur.

Sporten die bijvoorbeeld aan bod komen zijn basketbal, handbal, honkbal, badminton en voetbal.

Aanmelden is het hele jaar mogelijk. Deelnemen aan de sportlessen bedraagt zestig euro, maar bij opgave vóór 1 augustus geldt een korting van vijf euro. De lessen starten op 2 september.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen