Tweede editie seniorenvakantieweek in Heythuysen

Print
Tweede editie seniorenvakantieweek in Heythuysen

De senioren van Heythuysen gaan op pad met een Amerikaanse schoolbus. Afbeelding: Seniorenvereniging Heythuysen

Heythuysen -

Seniorenvereniging Heythuysen houdt in de week van 21 tot en met 27 juli een viertal activiteiten tijdens de tweede editie van de seniorenvakantieweek. Hieraan kan zowel door leden als niet-leden van de seniorenvereniging worden deelgenomen.

Op zondag 21 juli wordt om 10.30 uur gestart met een heilige mis in het Pesthuisje achter Sint Elisabeth in Haelen. Daarna kan worden deelgenomen aan een begeleide wandeling door de natuur in de directe omgeving. Op dinsdagmiddag 23 juli gaan de deelnemers op schoolreisje met een originele Amerikaanse schoolbus. Er wordt een busreis gemaakt door Nederlands en Belgisch Limburg en onderbroken met een boottochtje door het Grensmaas-gebied. Deze reis is al volledig volgeboekt.

Donderdag 25 juli wordt een busreis gemaakt naar Koblenz met onder andere een boottocht over de Rijn. Op de thuisreis wordt nog het plaatsje Ahrweiler aangedaan. De dag wordt afgesloten met een diner in Vijlen. De seniorenvakantieweek wordt op zaterdag 27 juli afgesloten met een finale op de ‘Sjottehook’ van Schutterij Sint Nicolaas. Hier treedt zangeres Elmah op en zorgt de groep Dan Shanty voor een slotakkoord. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de diverse activiteiten. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Therese van de Heijde, tel. 0475-492708

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen