Overvaller drogist Haelen in de kraag gevat na nieuwe overval in Reuver

Print
Overvaller drogist Haelen in de kraag gevat na nieuwe overval in Reuver

Afbeelding: Track’88

Reuver / Haelen -

Op de Rijksweg in Reuver heeft donderdagochtend een overval bij de Kruidvat plaatsgevonden. De politie wist de verdachte snel aan te houden.

De overvaller bedreigde het personeel met een steekwapen en ging er met een onbekende buit vandoor. Volgens ooggetuigen vluchtte de man in de richting van het station.

De politie verzond een Burgernetbericht om de hulp van het publiek in te schakelen. Enkele ogenblikken later werd de dader, een man van 35 jaar zonder vaste woon- en verblijfplaats, aangehouden.

De Kruidvat wordt voorlopig voor enkele uren op donderdag gesloten om onderzoek te doen.

Overval Haelen

Dinsdagavond werd ook een overval op een vestiging van de Kruidvat in Haelen gepleegd. De dader dwong een caissière onder dreiging van een wapen geld af te staan. Bij de overval raakte niemand gewond en de man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De overvallen in Reuver en Haelen zijn door dezelfde man gepleegd, meldt een politiewoordvoerder. De politie heeft beide zaken in onderzoek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen