Zomeravondwandelingen en ontdektochten in De Groote Peel

Print
Zomeravondwandelingen en ontdektochten in De Groote Peel

Ga op pad in De Groote Peel. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

Staatsbosbeheer biedt in de zomervakantie zomerse activiteiten in Nationaal Park De Groote Peel. Zo zijn er elke woensdagmiddag Ontdektochten en op vrijdag Avondwandelingen die starten bij het Buitencentrum De Pelen in Ospel.

Tot en met 21 augustus zijn er elke woensdagmiddag Zin in Zomertochten in De Groote Peel. Tijdens deze gezinstochten maken deelnemers, samen met een Peelgids, een korte wandeling in dit hoogveengebied. De Zin in Zomertocht op woensdag 17 juli start om 11.00 uur bij de balie van het Buitencentrum De Pelen. Deelname kost € 5,- voor volwassene en € 3,50 per kind, inclusief een dierenpin voor de kinderen. De tocht is 2 km duurt ongeveer 2 uur. Reserveren kan hier.

Tot en met 16 augustus kan je elke vrijdagavond met een Peelgids op pad in de Peel. Tijdens deze avondwandelingen ervaren deelnemers de overgang van licht naar donker in de natuur. Met een beetje zijn er nachtzwaluwen te horen en vleermuizen te spotten. De Zomeravondwandeling van vrijdag 19 juli start om 21.00 uur. Deelname kost € 8,50 voor volwassenen en € 6,- per kind, Reserveren kan online.