Optreden PEVE & Myra bij Peelpodium

Print
Optreden PEVE & Myra bij Peelpodium

PEVE & Myra komen naar Ospel. Afbeelding: Peelpodium

Ospel -

Het duo PEVE & Myra verzorgt een optreden op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Dit muzikale echtpaar uit Nederweert speelt zondag 21 juli covers in het genre folk, country en easy listening. Er zijn twee sets: om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Peter en Miranda Verdonschot hebben elkaar jaren geleden via de muziek leren kennen. Miranda heeft in haar jongere jaren in koren en zanggroepen gezongen en Peter is de laatste jaren actief in verschillende bands, waaronder de Weerter 60’s band, The Danny’s en de (country)rock band Hiccups uit Swalmen. PEVE & Myra spelen, met alleen een akoestische gitaar en tweestemmige zang, covers van onder andere Sarah McLachlan, Coldplay, Tangarine, Glen Hansard & Marketa Irglova en Brad Paisley & Alison Krauss.

Meer info vind je hier.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee