Optreden PEVE & Myra bij Peelpodium

PEVE & Myra komen naar Ospel. © Peelpodium

Het duo PEVE & Myra verzorgt een optreden op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Dit muzikale echtpaar uit Nederweert speelt zondag 21 juli covers in het genre folk, country en easy listening. Er zijn twee sets: om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Frank Heythuysen

Peter en Miranda Verdonschot hebben elkaar jaren geleden via de muziek leren kennen. Miranda heeft in haar jongere jaren in koren en zanggroepen gezongen en Peter is de laatste jaren actief in verschillende bands, waaronder de Weerter 60’s band, The Danny’s en de (country)rock band Hiccups uit Swalmen. PEVE & Myra spelen, met alleen een akoestische gitaar en tweestemmige zang, covers van onder andere Sarah McLachlan, Coldplay, Tangarine, Glen Hansard & Marketa Irglova en Brad Paisley & Alison Krauss.

Meer info vind je hier.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal