Optreden PEVE & Myra bij Peelpodium

Print
Optreden PEVE & Myra bij Peelpodium

PEVE & Myra komen naar Ospel. Afbeelding: Peelpodium

Ospel -

Het duo PEVE & Myra verzorgt een optreden op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Dit muzikale echtpaar uit Nederweert speelt zondag 21 juli covers in het genre folk, country en easy listening. Er zijn twee sets: om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater. Entree is een vrijwillige bijdrage. Het Buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 in Ospel.

Peter en Miranda Verdonschot hebben elkaar jaren geleden via de muziek leren kennen. Miranda heeft in haar jongere jaren in koren en zanggroepen gezongen en Peter is de laatste jaren actief in verschillende bands, waaronder de Weerter 60’s band, The Danny’s en de (country)rock band Hiccups uit Swalmen. PEVE & Myra spelen, met alleen een akoestische gitaar en tweestemmige zang, covers van onder andere Sarah McLachlan, Coldplay, Tangarine, Glen Hansard & Marketa Irglova en Brad Paisley & Alison Krauss.

Meer info vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen