Oranje Blauw’15 zoekt mannen én vrouwen voor walking football

Print
Oranje Blauw’15 zoekt mannen én vrouwen voor walking football

Afbeelding: ING Image

Posterholt -

Voetbalvereniging Oranje Blauw’15 bekijkt de mogelijkheden om met walking football te starten op het sportpark in Posterholt.

Walking football is een vrij nieuwe voetbalvorm voor ouderen, mannen én vrouwen vanaf circa 60 jaar, die nog actief bezig willen zijn. De wedstrijden worden onderling in wandeltempo gespeeld op een kwart veld, waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

“We hebben het team bijna compleet. Om in Posterholt te kunnen starten met walking voetbal zoeken we nog enkele spelers. Die hoeven overigens niet uit Posterholt of Vlodrop te komen. Iedereen is welkom”, aldus een van de initiatiefnemers.

Belangstellenden kunnen een mailtje sturen naar walkingfootball@oranjeblauw15.nl. Het postadres van Oranje Blauw’15 is postbus 8056, 6060 AB Posterholt. Bij voldoende belangstelling wordt er een voorlichtingsbijeenkomst gehouden, waarin de vereniging haar plannen toelicht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen