Slecht nieuws voor bezoekers Bospop en OLS: code geel vanwege stevige regen- en onweersbuien

Print
Slecht nieuws voor bezoekers Bospop en OLS: code geel vanwege stevige regen- en onweersbuien

Bospop 2010: schuilen voor de regen. Afbeelding: Stefan Koopmans

Haal de poncho’s maar uit de kast of trek een regenjas aan, want bezoekers van Bospop in Weert en het OLS in Sevenum moeten rekening houden met slecht weer. Het KNMI heeft vrijdag voor Limburg code geel afgegeven vanwege stevige onweersbuien. Mogelijk valt er hagel en veel neerslag in een korte tijd.

Het muziekfestival in Weert begint vrijdag, maar bezoekers kunnen rekenen op enkele regen- en onweersbuien. In de avond wordt het weliswaar droog, maar het wordt wel fris. De temperatuur ligt dan rond de 16 graden.

Op zaterdag barst het OLS in Sevenum los. Volgens het KMNI moeten de schutterijen en bezoekers rekening houden met bewolking en lichte regen. In de middag klaart het op en is er ruimte voor af en toe zon. Het kan zo’n 22 graden worden.

De verwachte regen- en onweersbuien zijn vervelend voor de bezoekers, maar zondag blijft het vrijwel droog. De temperatuur loopt op naar 22 graden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen