Automobilist (27) opgepakt na dodelijke aanrijding met fietsster (82)

Print
Automobilist (27) opgepakt na dodelijke aanrijding met fietsster (82)

De auto die bij het ongeluk betrokken was raakte zwaar beschadigd. Afbeelding: 112 Venlo

America / Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

De politie heeft een 27-jarige bestuurder uit Horst aangehouden voor een verkeersongeval met dodelijke afloop waarbij een 82-jarige vrouw uit America is overleden.

Donderdagavond rond kwart over acht kwam een fietsster om het leven bij een aanrijding met een auto op de Zwarte Plakweg in America. Haar 82-jarige echtgenoot werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek

Hulpdiensten rukten massaal uit nadat ze werden gealarmeerd. Ook landde er een traumahelikopter. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, is nog niet duidelijk. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen die waarschijnlijk meer kunnen vertellen over het verkeersongeval met dodelijke afloop.

Lees ook: Dode en zwaargewonde bij aanrijding tussen auto en fietsers

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen