Baexemse kinderen rennen voor Samen Zorgen Huis Leudal

Print
Baexemse kinderen rennen voor Samen Zorgen Huis Leudal

Enthousiast renden de kinderen een mooi bedrag bij elkaar voor het Samen Zorgen Huis Leudal. Afbeelding: BS De Harlekijn

Baexem -

Op de laatste dag van het schooljaar hebben enkele leerlingen van basisschool De Harlekijn uit Baexem een cheque ter waarde van 1300,- euro overhandigd aan de Stichting Samen Zorgen Huis Leudal (SZHL). Dit bedrag was de helft van de opbrengst van een sponsorloop die door de basisschool op 5 juni was georganiseerd.

De kinderen mochten meebeslissen aan welk doel het bedrag gedoneerd zou worden. Ze kozen bijna unaniem voor het SZHL in Baexem. Hiermee komt voor de stichting de aankoop van een douchebrancard in zicht. Wiel Derikx gaf namens het SZHL aan het een mooi gebaar van de kinderen te vinden. Het bestuur van de stichting en de medewerkers zijn dankbaar voor de gift. Vanwege de prettige samenwerking tussen de Baexemse basisschool en het SZHL is besloten om van het initiatief een jaarlijkse activiteitendag te maken waarbij de kinderen en gastbewoners met elkaar in contact komen.

Baexemse kinderen rennen voor Samen Zorgen Huis Leudal
Wiel Derikx (links) neemt de cheque in ontvangst. Foto: BS De Harlekijn

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen