Video: Komt Sting nou wel of niet naar Bospop?

Print

Rob Trommelen over komst Sting op Bospop 12-07-2019. Video: De Limburger

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De Britse zanger Sting – voormalig frontman van The Police – hervat zondag zijn Europese tournee op Bospop. Rob Trommelen, hoofdpromotor van evenementenorganisator Mojo Concerts – en in Weert verantwoordelijk voor het programma – heeft dat vernomen van het management van de artiest.

Rob Trommelen: “Niet alleen Sting maar ook een deel van zijn gezelschap, heeft last van een virusje. Daarom zijn de afgelopen week zijn optredens afgezegd. Ik ga er vanuit dat hij zondagavond gewoon als afsluiter van het festival op de bühne staat.”

Trommelen heeft in het uiterste geval – als het tóch niet goed komt met Sting – geen vervangende artiest achter de hand. “Dat is onmogelijk als je over hoofdacts van dit kaliber praat. In dat geval moeten we het dagprogramma aanpassen. Maar zoals het er nu uitziet is dat niet nodig.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen