Man die auto meeneemt met drie kinderen erin moet diefstal met de dood bekopen

Print
Man die auto meeneemt met drie kinderen erin moet diefstal met de dood bekopen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Een man een auto stal, waarin drie kinderen zaten, heeft zijn actie met de dood moeten bekopen. De dief werd in de Amerikaanse stad Philadelphia gelyncht door omstanders.

De man sloeg donderdagavond toe toen een 25-jarige vrouw haar auto met een draaiende motor bij een pizzeria parkeerde. Ze liet haar drie kinderen in de auto achter toen ze de zaak binnenging. Voor de man was dat het moment om er met de auto - en de drie kinderen - vandoor te gaan.

Achtervolging

De vriend van de vrouw die in de pizzeria werkt, zette meteen de achtervolging in. De vader wist de autodief te achterhalen en begon op hem in te slaan. Hij kreeg daarbij hulp van omstanders.

Hulpdiensten troffen de dief bewusteloos aan op straat, met verwondingen aan zijn hoofd. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en overleed korte tijd later.

Justitie heeft camerabeelden in handen en gaat bekijken of de man wordt aangeklaagd. De kinderen, respectievelijk zeven maanden, 1,5 jaar en 5 jaar oud, bleven ongedeerd.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen