Drie doden door verkeersongeval bij Handel

Print
Drie doden door verkeersongeval bij Handel

Afbeelding: ED/Bert Jansen

Een 59-jarige man en zijn 55-jarige vrouw uit Helmond en een 31-jarige man uit het Erp zijn zaterdagochtend in het Oost-Brabantse Handel omgekomen door een verkeersongeluk.

Een 27-jarige vrouw en een 15-jarig meisje eveneens uit Helmond, raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis, meldt de politie.

Verkeerde weghelft

Uit voorlopig onderzoek blijkt volgens de politie dat de 31-jarige man met zijn auto door onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft van de Peeldijk (N272) belandde en achtereenvolgens op twee tegemoetkomende auto’s botste. De eerste auto werd in de flank geraakt waardoor die over de kop sloeg. Hierin zaten de twee vrouwen die gewond raakten.

De tweede tegenligger met daarin het echtpaar uit Helmond werd frontaal geraakt. Het stel en de bestuurder uit Erp kwamen hierdoor om.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →