Bekende Venlonaar Paul Hollaar (76) overleden

Print
Bekende Venlonaar Paul Hollaar (76) overleden

Paul Hollaar. Afbeelding: Le Giesen

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Paul Hollaar uit Venlo is van afgelopen woensdag- op donderdagnacht op 76-jarige leeftijd overleden.

Hollaar kwam in 1995 naar Venlo om baas te worden van de communicatieafdeling van Océ, de kopieergigant die nu onderdeel uitmaakt van het Canon-concern.

Presentator

Voor zijn komst naar Venlo was hij directeur/hoofdredacteur van de GPD, een gemeenschappelijke persdienst voor regionale kranten. Nog eerder werkte Hollaar als buitenlandredacteur en presentator voor het televisieprogramma Hier en Nu.

Passiespelen

Na zijn komst naar Venlo in 1995 werd Hollaar al snel maatschappelijk actief. Hij zette zich onder meer in voor de protestantse gemeenschap en schreef hij onder meer een boek over de Joriskerk. Hij was lid van de Raad van Toezicht van het Kunstencentrum en vice-voorzitter van de Passiespelen.

De uitvaartplechtigheid van Paul Hollaar is aankomende woensdag om 12.00 uur in de Joriskerk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen