Succesvolle seizoensstart voor Stichting Motard Stein

Print
Succesvolle seizoensstart voor Stichting Motard Stein

Afbeelding: Stichting Motard Stein

Stein / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Veldschuur / Catsop / Meers -

Stichting Motard Stein heeft tot juli van dit jaar weer assistentie verleend bij organisatie en beveiliging van diverse professionele wedstrijden en toertochten.

De assistentie is in april van start gegaan met de begeleiding van de Volta Limburg Classic en de Amstel Gold Race. In mei volgde de Ton Dolmans Classic en de Wielerronde Heerlerheide en in juni de Kapelse Wielerronde, Omlopen van de Maasvallei, Ronde van Limburg, ZLM Tour en het NK Wielrennen. Dit alles werd afgewisseld met toertochten voor onder andere donordonatie, KPMG en Fietsvriendelijk On Tour.

Het team kijkt terug op een geslaagde eerste helft van seizoen 2019 waarin ze hun kwaliteiten en vaardigheden als MotorVerkeersRegelaar in wedstrijden en toertochten volop hebben kunnen inzetten. Meer informatie is te vinden op de website www.stichtingmotardstein.nl

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →