Buiig Bospop stroomt vol met festivalbezoekers

Print
Buiig Bospop stroomt vol met festivalbezoekers

Bospop-bezoekers in een jacuzzi op het festivalterrein. Afbeelding: Harry Heuts

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Op de tweede festivaldag van Bospop blijft het niet droog. Aan het eind van de zaterdagmiddag viel er opnieuw een pittige bui, tijdens het optreden van de Australische singer-songwriter Jimmy Barnes.

Het waren niet de eerste druppels op deze tweede festivaldag. Het in poncho gehulde publiek liet zich echter niet kisten en zocht ondanks de regen een plekje voor het hoofdpodium, vlak voor folkpunkband Flogging Molly aantrad.

Lees ook: Proost vanaf de campercamping bij Bospop: ‘Het is al ergens op de wereld twaalf uur’

John Fogerty

Het aantal bezoekers op deze zaterdag ligt een stuk hoger dan vrijdag. Het Weerter festival maakt zich langzaam op voor de avond met optredens van onder anderen Kovacs, Danny Vera, Skunk Anansie en John Fogerty. Dit Amerikaanse icoon, Grammy-winnaar en frontman van Creedence Clearwater Revival, speelt van 23.00 tot 00.30 uur op het hoofdpodium en sluit daarmee de tweede Bospop-dag af.

Wat is voor de bezoeker nou hét ultieme Bospop-gevoel?

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →