Twee kinderen omgekomen bij ongeval met tractor in Duitsland

Print
Twee kinderen omgekomen bij ongeval met tractor in Duitsland

Foto ter illustratie. Afbeelding: AD

In de Zuid-Duitse streek Allgäu zijn zaterdagavond twee Oostenrijkse kinderen op tragische wijze om het leven gekomen nadat ze van een tractor vielen en door het gevaarte werden overreden. Dat deelt de Duitse politie mee.

De slachtoffers, een 10-jarige jongen en een 13 jaar oud meisje, reden in Balderschwang (deelstaat Beieren) samen met een 12-jarig meisje mee in de laadbak van de tractor, die door een andere 13-jarige jongen werd bestuurd. De kinderen die gewond raakten, zaten vermoedelijk in de voorlader van de tractor.

Volgens de eerste bevindingen van het onderzoek vielen de kinderen door een oneffenheid op de weg uit het voertuig. De jongen en het 13-jarige meisje kwamen onder de tractor terecht. Voor hen kon geen hulp meer baten. Het 12-jarige meisje liep bij het ongeval lichte verwondingen op.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →