Video: Hond bijt vluchtende inzittende na veroorzaken ongeval in Ittervoort

Print

Ongeval in Ittervoort. Video: Track’88

Ittervoort -

Een auto is zondagochtend van de weg geraakt en in de berm van de Napoleonsweg in Ittervoort tot stilstand gekomen.

De melding van het ongeval werd rond de klok van 05.15 uur gedaan.

Bijten

Het is niet bekend hoe de witte auto net naast een woning tot stilstand is gekomen. Na het ongeval sloegen de twee inzittenden op de vlucht. Op dat moment liet de bewoonster haar hond los en volgens ooggetuigen werd één inzittende gebeten.

Alcohol en xtc

De politie heeft beide daders in de kraag gevat. Een politiewoordvoerder meldt dat het gaat om een 23-jarige man uit Ittervoort en een 40-jarige man. Het is niet bekend waar deze man woont. De man uit Ittervoort zat achter het stuur en moest een blaastest afnemen. Daaruit is gebleken dat hij te diep in het glaasje had gekeken. Na de blaastest volgde ook een bloedafname. Bij de 40-jarige bijrijder troffen agenten xtc-pillen aan. De pillen zijn in beslag genomen.

Na de aanhouding zijn de twee mannen onder politiebegeleiding met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Video: Hond bijt vluchtende inzittende na veroorzaken ongeval in Ittervoort
Foto: Track’88

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →