Inschrijving voor MondriaanRun opent op 1 augustus

Print
Inschrijving voor MondriaanRun opent op 1 augustus

Afbeelding: Stefan Koopmans

Heerlen / Hoensbroek -

De 36e MondriaanRun wordt gehouden op zondag 6 oktober. Vertrek en finish is gelegen bij de hoofdingang van Mondriaan aan de John F. Kennedylaan 301. De inschrijving opent op 1 augustus.

Elk jaar doen er ruim 550 deelnemers mee aan de wedstrijd. Deelnemers kunnen zich voor vier afstanden inschrijven. Jongens en meisjes van 4 tot 12 jaar lopen 1.000 meter. Deze wedstrijden beginnen vanaf 10 uur. Om 11 uur is de Youth4Run voor de jeugd van 13 tot en met 15 jaar. Deelnemers vanaf 16 jaar kunnen kiezen uit de 5 kilometer (startschot om 11.30 uur) en de 10 kilometer (startschot om 12.30 uur).

Inschrijven kan vanaf 1 augustus tot en met 4 oktober via www.mondriaanrun.nl. Het is ook mogelijk om tot een half uur vóór de wedstrijd ter plekke in te schrijven. In de Athletics Arena kunnen kinderen en jongeren, onder begeleiding van deskundige vrijwilligers, proeven aan de verschillende onderdelen van de atletieksport.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →