BOSPOP

Video: Rowwen Hèze moet Bospop-bezoekers ‘uit diep dal trekken’

Print

Rowwen Hèze op Bospop in Weert. Video: De Limburger

Weert -

Rowwen Hèze is op Bospop aan zijn optreden begonnen. De band uit America is na de afzegging van de show van Sting doorgeschoven naar het hoofdpodium. „We gaan de bezoekers uit het diepe dal trekken.”

Rowwen Hèze kreeg in allerijl het verzoek om de open plek op de grote bühne in te nemen. „Daar hebben we binnen de band toch nog even over gediscussieerd”, zegt manager Rudy Havermans. „We staan op Bospop het liefst in de tent. Dat is ons altijd heel goed bevallen.”

Lees ook: John Fogerty: koning van de swamprock plaatst Bospop voor dilemma

Drummer Martîn Rongen weet hoe moeilijk het voor een artiest is om een show te cancellen. Hij heeft zelf een bandage om zijn linker elleboog. „Dan nog liever anderhalf uur afzien dan niet optreden. Maar ja, soms kan het niet anders. We gaan er in elk geval alles aan doen om het publiek van Bospop een beetje uit het dal te trekken en de afzegging van Sting te vergeten.”

Bezoekers over annulering Sting op Bospop. Video: De Limburger

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →