Inschrijvingen voor Rundje Catsop geopend

Print
Inschrijvingen voor Rundje Catsop geopend

Een klein jongetje verzamelt plastic bekers tijdens het Rundje Catsop. Afbeelding: Annemiek Mommers

Elsloo / Urmond / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

De hardloopwedstrijd ‘Rundje Catsop’ wordt dit jaar gehouden op zaterdag 10 augustus. De wedstrijden starten om 18.00 uur vanaf het pleintje in Catsop (Elsloo).

De avond wordt geopend door de jeugd die om 18.00 uur aantreedt voor de jeugdlopen over 800 en 1600 meter. Om 18.30 uur klinkt het startschot voor de 5 kilometer en de 10-kilometerlopers worden om 19.15 uur weggeschoten. Dit alles kan door het publiek worden bekeken op het pleintje in Catsop.

Rundje Catsop heeft inmiddels een plek op de hardloopkalender van Limburg ingenomen. „We zijn blij dat vanaf de eerste editie de hardloopliefhebbers de weg naar Catsop weten te vinden”, aldus organisator Ger Lemmens. „Met veel plezier organiseren we nu al enkele jaren deze hardloopwedstrijd, steeds in samenwerking met FC Catsop.” Na afloop van de wedstrijd begint het pleintjesfeest met muziek van coverband Universe.

De inschrijvingen voor Rundje Catsop zijn inmiddels geopend. Inschrijven kan via www.rundjecatsop.nl. Voorinschrijving, tegen een voordelig tarief, kan nog tot en met 4 augustus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen